Er du også til go’ mad og go’ musik ?

BEST WESTERN ToRVEhallerne

... 4-stjernet hotel i Vejle


BEST WESTERN ToRVEhallerne er et moderne, 4 stjernet hotel i centrum af Vejle. Hotellets komfortable omgivelser og de mange tilbud i Vejle midtby, er det perfekte bud på et weekendophold eller en tur med familie. Vi ligger tæt på biograf og gågaden med shopping center. Samtidig er vi midt i naturen tæt på skove, badestrande, udendørslegepladser og dyrehaven med fritgående dyr.


Hotellet er klassificeret med 4 stjerner

Oplev huset i 360 grader ››

Hotellet er rammen om overnatninger for såvel erhvervslivet, weekend-ophold, turister, private, konference-deltagere, teaterfolk, musikere og kunstnere. Alle mødes i en uformel atmosfære af oplevelser med en professionel personlig og engageret betjening.

Hotellet har 74 dobbeltværelser i 5 forskellige værelseskategorier, heraf bl.a. 5 juniorsuiter samt en stor suite på 80 kvm.  Alle værelser indrettet lyst og moderne, og der forefindes alle bekvemmeligheder, herunder eget bad, toilet, telefon, hårtørrer og minibar. Der er endvidere gratis trådløst internet på alle værelser.

Vi er medlem af Best Western International som er en verdensomspændende hotelkæde, hvor gæster gratis kan blive medlem. Ved hvert besøg optjenes der points, som kan benyttes til f.eks. gratis ophold på Best Western hoteller i hele verden. Få nærmere information herom, ved henvendelse i hotellets reception.round phone
Kontakt os for at bestille eller høre mere ...

Ring og bestil på tlf.: 7942 7900
Send mail til : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Tilmeld nyhedsbrev


[ X ]

[ X ]
booktable