+45 7942 7900Beliggenhed
Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
Bittersweet
Bittersweet har i løbet af de sidste par år slået sit navn godt og grundigt fast på en lang række af de danske spillesteder. Orkestret er meget velspillende og lægger med såvel en mandlig som en kvindelig leadsanger stor vægt på det vokale. Der spilles alsidig  og vellydende dansemusik " altid tilpasset publikum og repertoiret rummer hits fra de sidste 50 år - såvel danske som udenlandske.

Der spilles dansk musik af blandt andre, Kim Larsen, Shubidua, Sanne Salomonsen, Rollo og King, Ray-dee-ohh, Thomas Helmig, Big Fat Snake og mange flere. Der tages afstikkere til såvel 50'erne, 60'erne og 70'erne med numre af blandt andre Credence Clearwater Revival, Alicia Bridges, Chuck Berry, Billie Joe Spears, Elvis og Tom Jones. Masser af fed 80'er musik med blandt  andre Gloria Gaynor, Village People, John Paul Young og Pointer Sisters samt mange, mange flere. Alt sammen krydret med alle de nyeste hits.

Bittersweet består af 5 erfarne musikere som tilsammen garanterer en rigtig god musikalsk oplevelse.
 
Marie Olsen, leadsang 
Benny Gram, guitar og leadsang
Mark Petersen, keyboards og kor
Kaare Schou Hansen, bas og kor
Finn Olesen, trommer

Bittersweet optræder altid med godt humør og en seriøs indstilling. Musikalsk topkvalitet er en selvfølge, ligesom lyd- og lysanlæg er det bedste på markedet.

Bittersweet glæder sig til at se jer !
Location MEGALOUNGE
HB_ben.jpg
[ X ]
[ X ]