+45 7942 7900Beliggenhed
Yearly View
By Year
Monthly View
By Month
Weekly View
By Week
Daily View
Today
Search
Search
HUXI BACH – Ind Til Benet
HUXI BACH – Ind Til Benet

Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt.

Det forsøger han at komme i sit nye one-man show – IND TIL BENET.

Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller
endnu værre: save den gren over man selv sidder på!

Men det er vigtigt, at komme derind, hvor det gør lidt ondt. Og når man er kommet derind, SÅ skal man grine af det. Højt og længe. For ellers kommer vi ingen vegne.
Huxi har igen taget guitaren med – for alting går lidt lettere med en sang. Og hvis det ikke rækker, så dukker der nok også et par lysbilleder op.

”IND TIL BENET” er Huxi Bachs fjerde one-man show. Med sig i bagagen har han de tre anmelderroste shows: ”Huxi Bachs Store Kærlighed” (2012) ”HJÆLP” (2014) og senest ”VALG” (2016).
Huxi Bach er kendt som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker, med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Han er en skarp og bragende dygtig entertainer, ligesom han også er en aldeles fremragende musiker. Med sin unikke stil har han udvidet comedy-genren i Danmark.
Huxi Bach kan høres hver tirsdag i sit faste program Det Gode Gamle Folketing på Radio 24Syv, som fast gæst i Mads & Monopolet og har netop rullet hen over skærmen sammen med kollegaen Jan Gintberg i ”Gintberg & Huxi – Do it like Denmark”(DR1).

Arrangør: ToRVEhallerne
Billetpris: DKK 285,- incl. gebyr

Dørerne åbner kl. 20.00
Showet starter kl. 20.30

Køb din billet her:
Book billet 02
Location Scenen
HB_ben.jpg
[ X ]
[ X ]