Dag 1
- Tjek ind fra kl. 15.00
- Besøg Vejles hyggelige gågader
- Smagebræt m. 4 GT i GINBAR m. anvisning
- 3-retters påskemenu i Bistecca – Italian Bistro:
Affetatti misti & Gamberi ”Pil Pil” – Italienske specialiteter – friskbagt foccacia
Duet af Rosastegt Dansk Kalvefilet og Lammekrone – spinat/avocado salat – bearnaise- & pebersauce
Desserttriologi – crème brûlée – chokoladefondant – æblesorbet - Valgfri kaffe, café latté, espresso, the etc.
- Valgfri cocktail i GINBAR efter middagen
- Overnatning i dejligt dobbeltværelse
Dag 2
- Stor morgenbuffet i megalounge
- Afrejse og på gensyn
Pris pr. person i dobbeltværelse dkk 775 (normalpris 1.085)
Ophold kan bookes i påsken med ankomst den 24.-25.-26.-27.-28.-29.-30.-31. marts
Enkeltværelsestillæg dkk 250 pr. nat
Opgradering til business værelse m. badekar dkk 200 pr. nat.
Book på info@torvehallerne.dk eller ring på 79 42 79 00 – vi sidder klar til at modtage din booking