+45 7942 7900Beliggenhed

Best Western ToRVEhallerne

...med den mest central beliggenhed i Vejle

 

Best Western ToRVEhallerne er et moderne, 4 stjernet hotel i midten af Vejle 5 minutter fra togstationen og 2 minutter fra gågaden. Hotellets komfortable omgivelser og de mange tilbud i Vejle midtby, er det perfekte bud på et weekendophold eller en tur med familie. Vi ligger tæt på Lido biografer, gågaden med Bryggen shopping center. Samtidig er vi midt i naturen tæt på skove, badestrande, udendørslegepladser og dyrehaven med fritgående dyr.


Hotellet er klassificeret med 4 stjerner
Oplev huset i 360 grader ››

Hotellet er rammen om overnatninger for såvel erhvervslivet, weekend-ophold, turister, private, konference-deltagere, teaterfolk, musikere og kunstnere. Alle mødes i en uformel atmosfære af oplevelser med en professionel personlig og engageret betjening.

Hotellet har 74 dobbeltværelser i 5 forskellige værelseskategorier, heraf bl.a. 2 juniorsuiter samt en stor suite på 80 kvm. Alle værelser indrettet lyst og moderne, og der forefindes alle bekvemmeligheder, herunder eget bad, toilet, telefon, hårtørrer og minibar. Der er endvidere gratis trådløst internet på alle værelser.

Vi er medlem af Best Western International som er en verdensomspændende hotelkæde, hvor gæster gratis kan blive medlem. Ved hvert besøg optjenes der points, som kan benyttes til f.eks. gratis ophold på Best Western hoteller i hele verden. Få nærmere information herom, ved henvendelse i hotellets reception.


Kontakt os for at bestille eller høre mere...

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7942 7900

mail icon  Du kan også sende en mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

[ X ]
[ X ]