+45 7942 7900Beliggenhed

Værelser

...til enhver smag
 

Hotellet er rammen om overnatninger for såvel erhvervslivet, weekend-ophold, turister, private, konference-deltagere, teaterfolk, musikere og kunstnere. Alle mødes i en uformel atmosfære af oplevelser med en professionel personlig og engageret betjening.

Hotellet har 74 dobbeltværelser i 6 forskellige værelseskategorier, heraf bl.a. 2 juniorsuiter samt en stor suite på 80 kvm. Alle værelser er indrettet lyst og moderne, og der forefindes alle bekvemmeligheder, herunder eget bad, toilet, telefon, el-kedel, hårtørrer og minibar. Der er endvidere gratis trådløst internet på alle værelser.

Vi er medlem af Best Western International som er en verdensomspændende hotelkæde, hvor gæster gratis kan blive medlem. Ved hvert besøg optjenes der points, som kan benyttes til f.eks. gratis ophold på Best Western hoteller i hele verden. Få nærmere information herom, ved henvendelse i hotellets reception..


Kontakt os for at bestille eller høre mere...

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7942 7900

mail icon  Du kan også sende en mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

[ X ]
[ X ]