+45 7942 7900Beliggenhed

Referencer

...det siger vores gæster om os

Overblik, professionalisme, personlig service, kvalitet på højt niveau - er blot nogle af vore mange kunders tilbagemeldinger.
image001

Mødrehjælpen har de sidste 3 år holdt årsmøde i Torvehallerne. Faciliteterne og den centrale placering gør Torvehallerne interessant for os, men vigtigt er også den store fleksibilitet, vi bliver mødt med. Det betyder rigtig meget for afvikling af vores arrangementer.

Med venlig hilsen og på gensyn i 2019
Tine Kroeze Andersen
Sekretær i frivilligafdelingen
Carlsberg

Vi har de seneste 5 år benyttet Torvehallerne i Vejle til afholdelse af vores salgsmøder, hvor vi er samlet ca. 200 personer flere gange årligt.

Årsagen til at vi bliver ved med at komme igen, skyldes blandt andet den sublime service. Hele personalet står til rådighed for at få vores arrangementer til at sidde lige i skabet.

Det er meget tydeligt at kunden er førsteprioritet og det giver en tryghed som arrangør.

Vi møder altid enestående service, lokalerne er velfungerende og muligheden for at skabe greatness fra scenen i form af lys, lyd og teknik er fremragende.

Jeg vil gerne give den bedste anbefaling til Torvehallerne i Vejle.

Med venlig hilsen
Jeanett Christensen
Senior Sales Administrator
Carlsberg Danmark A/S


 Dansk Selskab For Psykosocial Rehabilitering

Jeg synes Torvehallerne er et sted, hvor man som arrangør møder nærvær og lyttende personale, der har en oprigtig  og ægte interesse i at vores arrangement bliver i topkvalitet. Og det holder hele vejen hjem – og sådan har det været i 8 år for os.


 

Logo Bane

Vi vil sige tak for nogle gode dage hos jer.
Alle har meldt positivt tilbage på de dejlige rammer, vi havde for vores seminar.
Tak til dig og dine kolleger for super god service på alle områder.
Og tak for rigtig god mad.


  

Logo Kom2

KomUdbud er et indkøbsfællesskab mellem 15 kommuner, der har behov for at mødes i et fælles forum flere gange årligt. Her har vi benyttet ToRVEhallerne i Vejle flere gange, da de råder over faciliteter, der dække vores behov uanset om vi er 20 eller 80 deltagere og har brug for et eller flere mødelokaler.

Til et af vores arrangementer havde vi et lille event, hvor vi skulle lære at lave sushi, og her fik vi kyndig vejledning af ToRVEhallernes kokke i samarbejde med Bar’sushi-restauranten. Det var en hyggelig og anderledes måde at arbejde sammen med sine kolleger på. ToRVEhallerne er meget servicemindede, da de både før og på dagen har fokus på, hvilke behov vi har både på teknisk hjælp, forplejning eller andet praktisk. 

 


Kontakt os for at bestille eller høre mere...

Cal icon  Online forespørgsel : Klik her ›

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7942 7900

mail icon  Du kan også sende en mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

[ X ]
[ X ]