+45 7942 7900Beliggenhed

Sommerophold 3+1

Tilbydes fra 10 juni til 18. august - 2019

Vores sommerophold er for jer, der ønsker en "miniferie" tæt på strande, natur og skov, shopping, Gorillapark, Legoland, Lalandia og meget mere inkl. 2 retters middag i et af husets spisesteder.


Opholdet inkluderer:

3 overnatninger + 1 gratis med morgenbuffet - ialt 4 nætter
2 retters middag i Jacobsen eller Bar'Sushi* (forret og hovedret efter kokkens valg)
Kl. 07.00-10.00: Lækre morgenbuffeter

Prisen gælder ved 2 personer i standard dobbeltværelse - sælges ikke som enkeltværelse
Børn under 12 år er halv pris, ved opredning i forældrenes værelse
Opgradering til Business/familieværelse med badekar kun 600 dkk ekstra for ialt 4 nætter.

KUN 1245,- DKK pr. person

 *Valgfri spisested: 

Jacobsen - dansk spisehus & take away

En middag med inspirationen fra det danske køkken, som er godt hjulpet af Frk. Jensens Kogebøger. Menuen, der serveres, er altid lavet ud fra årstidens råvarer f.eks. finder vi på friske lette sommerretter og veltilberedte brassierretter om vinteren. En klassisk, simpel og ærlig madoplevelse i hyggelige omgivelser med gamle plakater af velkendte danske spillefilm på væggene og smilende personale fra det lille åbne køkken midt i restauranten. 

Bar’Sushi - Japansk diner
Et spændende køkken med fokus på de bedste og mest friske råvarer, der sammensættes til unikke smagskombinationer. Her starter menuen altid med dampede edamame bønner og spøde tempurarejer med vores berømte hjemmelavede chilimayo. Herefter laver vores erfarne sushikokkene friskrullet luksus sushi fra det åbne køkken efter de bedste japanske maner. Middagen kan nydes med vores store udvalg af bobler eller iskold hvidvin - og vi serverer selvfølgelig også både kold og lun sake. 

Der kan ved bestilling af opholdet informeres om eventuelle allegier/vegetar/lactose intolerance mv. Kontakt os for at bestille eller høre mere...

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7942 7900

mail icon  Du kan også sende en mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

p  Parkeringsvejledning: Klik her ›


[ X ]
[ X ]